Stel: je hebt een mooi overdekt terras in je tuin geplaatst waar je zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. Het is dan wel zo prettig als je een aangename plek hebt waar je kunt gaan genieten van tijd met je dierbaren, ongeacht de temperaturen. Dit is mogelijk met de keuze voor goede infraroodverwarming buiten. Infrarood is een slimme en energiezuinige manier van verwarmen die je ook op jouw terras kunt toepassen. Hoe maak je de juiste keuze? Hier lees je hoe je in 3 stappen de juiste infrarood verwarming kiest.

Stap 1: Bepaal je wensen

Het is in de eerste plaats belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je wensen zijn. Er zijn meerdere soorten infrarood terrasverwarmers beschikbaar. Iedereen is bekend met de terrasverwarmers met rood licht, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Polarheat levert meerdere soorten terrasverwarmers, ook met minder of helemaal zonder licht. Bekijk onze website en bepaal wat jij mooi vindt.

Stap 2: Bekijk de mogelijkheden

Vervolgens kijk je naar de mogelijkheden die jij hebt voor jouw terras. Er zijn meerdere soorten terrasverwarmers met diverse eigenschappen. Het is belangrijk om te weten welke eisen jij stelt aan je infrarood terrasverwarmer. Kijk naar het vermogen, de afmetingen en het type lamp of licht. Op deze manier maak je de juiste keuze voor je terras en ga je genieten van heel veel gezellige avonden!

Stap 3: Bestel je heater online

Heb je gevonden wat je zocht? Dan is het heel makkelijk om de gewenste infrarood heater online te bestellen. Deze krijg je snel thuis geleverd waarna je deze in gebruik kunt nemen. Je geniet niet alleen van een heerlijk warm terras, maar je ervaart ook nog meer comfort en gezelligheid. Het is altijd goed toeven op een verwarmd terras en dat kun je nu zelf gaan ontdekken!