Wie een ronde jacuzzi zoekt, is bij Serena Spa aan het juiste adres. Je kunt hier een ronde jacuzzi kopen, maar er zijn ook andere vormen beschikbaar. Serena Spa heeft de best geïsoleerde jacuzzi’s van Nederland. Dat is een groot voordeel, want dat betekent namelijk dat je een hoop kunt besparen op je energiekosten. Zo’n jacuzzi vraagt natuurlijk om energie om het badwater warm te houden en om de bubbels te kunnen produceren. Maar vooral het warm houden van het water kost veel energie. En dat zie je terug in je jaarlijkse rekening.

Zitten of liggen

Met een Serena Spa jacuzzi beperk je die kosten dus tot een minimum. Dat komt omdat er tussen het bad en de buitenkant van de jacuzzi een flinke laag schuimisolatie zit. Goede isolatie betekent dat warmte beter wordt vastgehouden. Zo verbruik je dus zo min mogelijk energie met je jacuzzi. Een ronde jacuzzi kopen doe je om met vrienden samen in te kunnen zitten. De ronde jacuzzi opties van Serena Spa zijn namelijk geschikt om in te zitten met zes personen. Wil je liever romantisch met je lover in de jacuzzi liggen? Dan zijn er andere varianten die je kunt bekijken.

Hoe ziet jouw jacuzzi eruit?

Je bepaalt zelf hoe je jacuzzi eruit komt te zien. Dat geldt voor wie een ronde jacuzzi kopen gaat, maar ook voor de andere modellen. Je kunt voor het bad bijvoorbeeld bepalen of je een witte kleur wil of marmerwit. Voor de buitenrand kun je uit drie tinten hout kiezen. Zo past de jacuzzi altijd bij je tuinstijl. Er zijn trapjes in dezelfde houten kleuren te vinden bij Serena Spa. Deze kunnen perfect aansluiten op je ronde jacuzzi. Voor de andere jacuzzi’s zijn er ook aansluitende trapjes.